Пловдив

Здравейте!Много съм щастлива от това, което виждам в моя блог! Искам да благодаря сърдечно на екипа на racketi.com, който ми даде тази възможност.

Благодаря на всички, които са ми писали тези хубави думи, които прочетох с голямо вълнение. Благодаря много за подкрепата, която ми оказвате с вашите пожелания!

Ще се опитам да отговоря на някои въпроси. Аз нямам личен треньор и през по-голямата част от времето играя по турнири. Само през зимата правя специализирана подготовка, защото няма състезания.

Следващите турнири, в които мисля да играя са в Италия и Гърция. В момента съм в Пловдив, където ще остана още поне три седмици. Сега се готвя за изпити в училище, което си е сериозна задача.

На всички желая да бъдат щастливи и весели във всеки един миг!

Ваша Елиса

4 comments

 • Успех на изпитите 🙂 Образованието е най-важното, защото тениса все пак си е до време. С нетърпение очакваме изявите ти по турнирите, бъди сигурна, че следим всчки резултати 🙂

  Поздрави

  Искам и да питам за мястото ти на раждане, защото срещам противоречива информация – Хасково или Кърджали 🙂

 • Здравей!
  А какво точно учиш и как се справяш?
  Какво би жертвала заради тениса???
  🙂

 • Браво, че залягаш над уроците! Това правят малко от нашите спортисти. Успех на изпитите и започвай да мачкаш. Тази година те виждам поне в Топ 300 на света.

 • Успех Ели!! 🙂

Leave a Reply